Projectoverzicht

Ons Project Buitenduyn Ameland is speciaal ontwikkeld voor groepsvakanties in combinatie met een zorgelement. We spelen hiermee in op actuele trends die te maken hebben met de vergrijzing in West-Europa en tevens de trend van 'het nieuwe groepsgevoel', die er op neerkomt dat mensen weer in grotere samenstellingen dan het gezin vakanties willen vieren en willen genieten.

8 riante 'villas'

Suprieure groepsaccommodaties op Ameland Het project bestaat uit 8 aaneengesloten verblijven in een architectonisch hoogstandje met een hoog afwerkingniveau. Ieder gedeelte is een riante villa op zich, die geschikt is voor 16-personen. Aanwezig zijn: Door de lift en de ruime deuren en doorgangen is de gehele woning zowel horizontaal als verticaal bereikbaar voor personen met een mobiliteitsbeperking.
Spoedig voegen we hier meer informatie over de inrichting en de indeling toe, maar in de tussentijd kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.

Locatie

Suprieur interieur Ondanks dat alle voorzieningen die u wenst voor een vakantiebestemming (zee, strand, bos, duin en gezellige restaurants) op korte afstand te vinden zijn, ligt Buitenduyn Ameland met een fantastisch vrij uitzicht, midden in het bijzondere Amelandse landschap.
Meer over de locatie van Buitenduyn Ameland »

Architect: Jeroen van Mechelen

Suprieur interieur Buitenduyn Ameland is ontworpen door de eigenzinnige architect Jeroen van Mechelen van Studio JVM. Zijn ontwerpstrategie en creativiteit sluiten aan op onze ideeën over materiaalgebruik en inpassing van bebouwing in een bijzondere omgeving. Samen met Studio JVM ontwikkelden wij reeds de vakantievilla's van Duynzoom Texel.

Beleggingsperspectief

Suprieur interieur Door de combinatie van hoogwaardige en ruim recreatief vastgoed met zorgvoorzieningen is Buitenduyn Ameland buitengewoon interessant voor de slimme belegger die op zoek is naar een solide, blijvend rendement.
Dus niet alleen uit de verhuur van de 'villawoningen', maar ook uit de waardevermeerdering van dit vastgoed verwachten wij aanzienlijke opbrengsten. Wij zijn zo zeker van onze zaak dat wij u hiervoor garanties willen bieden.
Lees meer over het beleggingsperspectief »