Investeringskansen

De combinatie van zorg met stijlvolle en hoogwaardige groepsaccommodaties op een fantastische locatie als Ameland biedt een uitgelezen kans voor de belegger met gevoel voor de markt. Indien dit uw interesse heeft, raden wij u aan ons te benaderen. Wij bieden u namelijk een meerjarige vaste rendementsgarantie zonder kleine lettertjes. Vraag ons ernaar!

BELEGGING IN RECREATIEF ONROEREND GOED

NVM heeft de waardeontwikkeling van de afgelopen acht jaar in kaart gebracht, hieruit blijkt glashelder: recreatief onroerend goed loont. Gemiddeld steeg de waarde van recreatief onroerend goed met 80% in de afgelopen 8 jaar. Als u voor aandelen had gekozen was uw vermogen gemiddeld 52% gedaald. Dit zegt op zich niet veel. In onzekere tijden zal uw belegging nog kritischer moeten worden beoordeeld teneinde uw rendement ook op de lange termijn op niveau te houden. MNR onderscheidt hierbij de volgende succesfactoren top 4:

1. Locatie

Voor elke vastgoedbelegger staat locatie voorop. Ameland is een van de aantrekkelijkste Waddeneilanden en wordt alom beschouwd als een A1 recreatie locatie met een uitstekende positionering op de binnenlandse en de Duitse markt. Nieuwe bouwvergunningen voor recreatief vastgoed op Ameland zijn absoluut zeldzaam. De toenemende discrepantie tussen vraag en aanbod biedt een vruchtbare bodem voor waardegroei.

2. (Vastgoed)kwaliteit

Onder kwaliteit verstaat MNR duurzame bouw onder vernieuwende architectuur, ‘tailormade’ gemaakt voor de doelgroep. Wij werken samen met architect en binnenhuisarchitect Jeroen van Mechelen, die verantwoordelijk is voor diverse succesvolle en spraakmakende projecten. Zijn eigenwijze inbreng maakt Buitenduyn Ameland, een lust voor het oog en een genot voor de recreant.

3. Duurzaamheid

De bijzondere omgeving daagt ons uit om duurzaamheid op verschillende niveaus binnen ons project te concretiseren en realiseren. Het gaat ons hierbij om zowel de bouwwijze en de gebruikte materialen, als om de technische installaties en de exploitatie.
Hier vindt u een overzicht van onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid.

4. Zorg

Door de vergrijzing en de sterk verbeterde medische zorg groeit het aantal toeristen dat blijvend aangewezen is op zorg in een snel tempo. Op het hoogtepunt van de vergrijzing is een kwart van de Nederlandse bevolking 65 jaar en ouder. Dit percentage ligt in Duitsland niet anders. Deze zorgbehoevende toeristen vormen een omvangrijke nieuwe markt die onvoldoende wordt bediend.

5. Groepsaccommodatie

Groepsaccommodaties profiteren van de trend ‘het nieuwe groepsgevoel’, waarbij mensen meer gezamenlijk - in grotere groepen van familie of vrienden - uitstapjes en vakanties ondernemen. De verwachting is dat deze tendens zal toenemen. De landelijke verhuurorganisaties merken nadrukkelijk dat de bezettingsgraden in deze accommodaties aanzienlijk uitstijgen boven de reguliere vakantiewoningen. Het komt veel voor dat zich onder de groepsrecreanten personen bevinden met een mobiliteitsbeperking. Denk bijvoorbeeld aan de ‘3-generatie-vakanties met opa en oma’. En juist deze groepen willen niet recreëren in een zorgboerderij, maar in een ‘gewone’ sfeer- en stijlvolle accommodatie met enkele speciale voorzieningen.